obrázek
obrázek obrázek obrázek obrázek

pondělí 28. prosince 2015

PŘEDVÁNOČNÍ AKCE

Anketa byla, Vánoce se neodvratně blíží, tak už bychom asi měly něco spískat. A taky, že ano. Zajímá vás, co jsme si připravily tentokrát? Stačí číst dál!
UKONČENO!

Podle vyhodnocení vašeho hlasování proběhne akce již tento týden, a to od pátku 25. do neděle 27. prosince. Ano, vím, že to připadá na Boží hod a na Štěpána, proto nebude problém zapojit se absolutně kdykoliv. Sama si nejsem jistá časem začátku, ten tedy upřesním do bočního menu v průběhu, počítala bych však někdy kolem šesté hodiny večerní. Fórum bude klasicky odemčeno úvodním postem. A teď k samotné akci.

Akce se bude dělit do dvou sekcí, které se později - snad - protnou. Pro pány máme lov na divočáky a vysokou s králem, pro dámy čajový dýchánek po boku královny. Co se týče lovu, je přístupen gardistům, mušketýrům a samozřejmě šlechticům. Ke královně se přirozeně dostanou pouze šlechtičny. Je tedy na vás, koho vezmete, věřím, že každý z vás má alespoň jednu postavu, co spadá do dané kategorie. Až se pánové vrátí z úspěšného lovu, mohou se jako gentlemani vrátit za dámami, aby se pochlubili všemi trofejemi. Všechny čeká malé předvánoční překvapení, protože monarchie by se opět ráda předvedla v tom nejlepším světle.

Datum máme, téma máma, čas budeme mít. Jediné, co zbývá, je to, abyste se zapsali do komentářů a potvrdili tím svou účast, popřípadě napsali, s kým se budete účastnit. Bude vhodné přidat i den, kdy víte, že se budete moci účastnit. Těšíme se na vás a snad se nás 25. sejde dostatek, aby mělo smysl vůbec něco začínat. A pokud se divíte, že se jedná o předvánoční akci, i když bude dávno po Vánocích, pak vězte - i k tomu se dostaneme.

1 komentář:

  1. Já se pravděpodobně zúčastním. Vezmu tedy Angelicu a který den zatím nevím. Ještě nemáme dáno kdy pojedeme za příbuznými a tak takže uvidím.
    Jane

    OdpovědětVymazat